Montcada.info Fons Fotogràfic Montcada.info
 Usuaris
.Inicio.
  Publicar Foto
.
 General
  Presentació del Fons
  Qui Som?
  Preguntes Freqüents
  Amics del Fons
  Contactar
.
 Patrocinadors

.Hotel Ciutat de Montcada ****
  Hotel Ciutat de Montcada****
  C/ Verdi, 12 
  08110 Montcada i Reixac 
  Barcelona
  Tel  935 644 132
  Fax  902 945 883
  Reservar Habitación
  Reportaje Fotográfico del Hotel
  email
  www.hotelciutatdemontcada.com


.Copistería
  Copisteria Copia
  C/ Major, 28
  08110 Montcada i Reixac 
  Barcelona
  Tel  935 750 005
  Fax  935 754 296
  email
  www.copiacopisteria.com
 

Fons Fotogràfic
 Montcada.info

Publicar Foto


   Foto : 
Autor :
Títol :
.
Descripció de la Foto, el lloc i la data on va ser presa : 
 

Normes de Publicació, i d'ús:

* El simple fet de ser usuari del Fons Fotogràfic de Montcada.info o de la Web, o de publicar les seves imatges o fotos, obliga al compliment de les seves normes i obligacions.

** El Fons Fotogràfic Montcada.info, es reserva el dret de publicació, revisió, eliminació, o modificació de les imatges enviades en qualsevol moment, i segons els nostres propis criteris.

*** Les fotos o imatges han d'haver estat obligatòriament preses per l'usuari que les envia, o tenir els drets d'autor, o si escau tenir el permís del legítim autor o del que tingués els drets.

**** Qualsevol persona que pensi que han estat violats els seus drets d'autor en imatges publicades en montcada.info, pot contactar amb nosaltres, i després de la corresponent comprovació, la imatge serà automàticament eliminada del Fons i de la web.

***** Les fotos o imatges, que incompleixin la Llei espanyola, les de la Catalunya, o les ordenances municipals de Montcada i Reixac, no seran publicades, i en el cas d'estar publicades, seran eliminades del Fons i de la web. Tampoc es publicaran les fotografies de mal gust, les contràries a la moral i les bones formes, les quals denigrin, les quals siguin discriminatòries, les preses en llocs que no siguin públics(Excepte excepcions), o simplement els quals no entrin en els criteris propis de publicació del Fons. Qualsevol persona o entitat, pot avisar al Fons, si una imatge està en contra de l'especificat. 

 

© Copyright 2008  montcada.info :: Projecte de Innovacion.es